Waterpompen

Met een warmtepomp verwarmt u uw woning of bedrijfspand op een zeer voordelige en duurzame manier. Een warmtepomp gebruikt warmte die al in de buurt aanwezig is. Denk aan warmte in de lucht of warmte in de grond. Vervolgens wordt deze warmte gebruikt voor de verwarming van het gebouw of voor de verwarming van water.

Jansen Installatietechniek kan uw HR ketel zonder problemen vervangen door een warmtepomp. Tijdens een bezichtiging bekijken we welke warmtepomp het meest geschikt is voor u. Daarin maken we onderscheid in lucht/water en water/water warmtepompen. We kijken daarbij naar het totaalplaatje: warmteterugwinning en luchtbehandelingssystemen kunnen we ook meenemen in het bepalen van de juiste keuze. Is deze keuze gemaakt? Dan zorgen onze monteurs voor een goede aansluiting van het systeem, zodat u snel kunt profiteren van de voordelen.

Wij hebben zelf zeer goede ervaringen met warmtepompen. Ook voor de verwarming van ons eigen pand passen we een warmtepomp toe. Wij nodigen u van harte uit om de pomp op onze locatie te bekijken. Wij lichten u graag onze ervaringen toe.