Gas / Water / Sanitair

Gas

Gas is vrijwel onmisbaar. Denk alleen al eens aan uw verwarming of uw gasfornuis. Het is daarom belangrijk dat dit goed is geregeld in uw woning of bedrijfspand. Bij Jansen Installatietechniek hebben we de kennis in huis om alles voor u te regelen. We leggen de gasleidingen aan en zorgen vervolgens dat alles goed is aangesloten. Treden er later problemen op? Dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar met onze service- en onderhoudsdienst.

 

Water

U wilt een nieuwe badkamer, u heeft vragen over een keukenboiler of er is een waterleiding gesprongen. Wij helpen u graag met het aanleggen en onderhouden van goed functionerende watersystemen. Onze monteurs leggen zorgvuldig nieuwe waterleidingen aan, ze zorgen ervoor dat u snel warm water heeft en repareren kapotte aansluitingen of onderdelen. Ook voor nazorg kunt u ons inschakelen. En heeft u al aan een warmtepomp gedacht? Dat kan u veel opleveren. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Lees meer over warmtepompsystemen.

 

Sanitair

Bij Jansen Installatietechniek kunt u niet alleen terecht voor het technische installatiewerk, maar ook voor de aanschaf van uw sanitair. We adviseren u over de mogelijkheden en brengen graag samen met u een bezoek aan onze showroom in Hengelo. Vervolgens installeren we uw gekozen sanitair, waarbij wij tevens garantie geven op breuk bij montage. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.